Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

3 iul. 2010

De ce au oamenii nevoie de raspunsuri? Banuiesc ca, printre altele, pentru ca, fara un raspuns, aproape indiferent care ar fi acesta, intrebarea in sine poate parea curand stupida.

O sa treci peste asta... Cliseele sunt cele care ne fac atata rau. Sa pierzi pe cineva pe care-l iubesti inseamna sa-ti schimbi viata. N-o sa treci peste asta, pentru ca asta e chiar fiinta pe care ai iubit-o. Durerea se opreste, apar oameni noi, insa rana nu se mai inchide niciodata. Cum ar putea?
Aceasta gaura din inima mea are forma ta, si nimeni altcineva n-o va putea umple vreodata. Si de ce ar vrea s-o faca?

4 comentarii:

  1. Ehe ranile alea care nu se mai inchid niciodata sunt doar dovezile unei iubiri.Sigur ca poti trece peste,dar cum vei putea uita vreodata?

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte dragut.
    Citind asta , oricine simte niste vibratii.
    Apreciez ca inca mai sunt bloguri bune.Chiar dragut.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La inceput asa crezi, ca nu ai cum sa treci peste ... dar niciodata nu stii ce poti sa simti peste un anumit timp. In ceea ce priveste intrebarile , unele se incadreaza in retorica, insa intrebarile care se incadreaza in retorica nu sunt fara rost, sunt ca niste raspunsuri ce vin involuntar

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand iubesti automat suferi, suferi daca pierzi ce iubesti. Cand iubesti, ajungi sa urasti Iubirea fara ura sau suferinta nu exista.

    RăspundețiȘtergere