Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

15 aug. 2010

Si azi m-am imbracat in negru pentru tine. Cum e sa-ti pierzi inima la...bâlci??!!!

Du-te dracului! Dispari si ia si cele doua zile cu tine. Te poti indragosti in doua zile? Stupid. Cine m-ar crede? Te poti indragosti intr-o noapte stand pe o banca si ascultandu-l?
Minciuni! Nu ai nimic in comun cu cel de acum doua zile. Vreau sa-ti dau doua perechi de palme si sa dispari. Dar la ce bun? Palmele, cuvintele, nimic nu va sterge umilinta.
Nu stiu de ce scriu toate astea aici. Nu pot sa las cuvintele sa curga, nu ma pot apropia de ceea ce simt acum. Asa ca stau la distanta si prefer sa insir vorbe fara noima. Scriu ca sa nu ti-o aunc in fata.
Pe cine ar intresa? E oare asta un subiect interesant? Printul se transforma in broscoi. Broscoiul devine bestie. Bestia n-are curaj sa infrunte devarul. Frumoasa nu e decat o cenusareasa. Isi pierde inima...Isi pierde inima intr-o mare de oameni. Cum o va mai gasi acum? Cine i-o va aduce inapoi?
Cateva cuvinte si as fi inteles. As fi inteles ca "nu sunt suntem compatibili", as fi inteles ca inca o iubesti, as fi inteles ca inca ai face orice pentru ea. As fi inteles orice. Nesimtirea nu. Esti un las. Stii tu ce-i ala respect? M-ai respectat o clipa?
De ce atatea intrebari? 2 zile...2 zile nu inseamna nimic, 2 zile se uita repede, umilinta nu... M-am simtit ca o carpa aseara.
Du-te dracului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cine esti tu sa-ti bati joc? Cine esti?!!!!!!


Va rog, va rog daca gasiti o inima pierduta.....

3 comentarii: