Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

24 aug. 2010

adevarul e ca te iubesc

-Nu crezi ca e ciudat ca viata, despre care se spune ca e atat de bogata si de plina, o calatorie exotica plina de aventura, se poate reduce la o lume de marimea unei monede? Pe fata cap, pe verso o poveste. Cineva pe care l-ai iubit si ce s-a intamplat. Asta-i tot ce ramane cand cauti in buzunar. Lucrul cel mai important e chipul unei alte persoane. Ce altceva ai gravat in relief pe maini in afara de ea?
-Atunci inseamna ca inc-o mai iubesti?
-Din tot sufletul.
-Si ce-o sa faci?
-Ce pot sa fac? Louise mi-a zis odata: "Cliseele sunt cele care ne fac atata rau". Ce vrei sa spun? Ca o sa-mi treaca? Asta vrei, asa-i? Timpul ucide tot.
-Imi pare rau, a spus Gail.
-Si mie. As vrea sa-i pot spune adevarul.

4 comentarii:

  1. Timpul... cel mai bun prieten sau cel mai aprig dușman... depinde doar de noi. Mi-a plăcut fragmentul! Seară de vis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate iubim dar nu ramanem cu multe.
    Scrii foarte frumos >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic jucător de vrăji numit Dr. Ogala m-a ajutat să-mi îmbunătățesc relația. Am fost cu sufletul la gură când amantul meu mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine, pentru că o altă doamnă a folosit magie neagră asupra lui. Am plâns și am plâns în fiecare zi, până când s-a înrăutățit atât de mult încât am contactat internetul pentru ajutor, atunci am citit o recenzie pe dr. Ogala, apoi am l-am contactat pentru ajutor în găsirea iubirii și a vieții mele. , m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste puternică și, spre surprinderea mea, după 24 de ore de a face vraja de dragoste, iubitul meu s-a întors în genunchi implorându-mă să-l iert. adresa sa de e-mail: drogalad02@gmail.com WhatsApp +2347049668119 ...

    RăspundețiȘtergere