Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

13 feb. 2010

femeia care iubeste e o taina.
femeia care ravneste nu mai are nimic de revelat. nu mai ascunde nicio taina.


femeia care iubeste are contur intrerupt si linii sterse.
femeia care ravneste are contur strident, si culori tipatoare, greu de privit. are, de asemenea, linii ascutite, mereu inchise.


femeia care iubeste se daruieste unuia singur. nu-si expune formele, le ascunde aparent, numai pentru a fi descoperite de el. doar cu fata lipita de gatul femeii indragostite ii vei simti parfumul.
femeia care ravneste nu va apartine niciodata unei singure persoane. mereu va fi deshisa catre publicul larg. va umbla mereu cu garda lasata, cu o expresie crispata pe chip, lasand in urma un parfum ieftin, inecacios.


femeia care ravneste nu va putea iubi niciodata. va fi oricand gata sa se ofere primului venit. va umbla mereu sub privirile barbatilor, incordata, cu speranta, ca cineva o va remaca.poate de aceea isi contureaza atat de strident contururile, avand dorinta de a iesi in evidenta.


femeia care iubeste vorbeste bland, incet, linistit. femeia care iubeste sopteste la ureche.
femeia care ravneste, isi ascute glasul, ridica tonul vocii, urla in disperarea de a fi auzita de toti.


femeia care iubeste este poftita timp indelungat. se castiga cu greu, si este mereu dorita, cu mai multa pasiune. ofera putin, si astfel mentine prezenta setea. femeia care iubeste isi hraneste barbatul cu picaturi.
femeia care ravneste se castiga usor. un semn, si cade la picioare . nicio lupta, niciun razboi, nicio cucerire, nimic. simplu. un gest si cedeaza. femeia care ravneste dupa un timp provoaca greata oricarui barbat. femeia care ravneste isi hraneste barbatul cu galeti mari cu apa, il inneaca, il sufoca. barbatul se simte plin, si da afara. o alunga satul, din viata lui. atunci femeia care ravneste se ridica si se scutura de praf. apoi pleaca in cautare de noi victime, sigura si increzatoare ca noroiul a fost sters, urmele au disparut. i se citesc insa, umbrele din ochi.


femeia care iubeste nu va fi niciodata indeajuns pentru barbatul de langa ea.
femeia care ravneste va fi regurgitata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu