Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

6 sept. 2010

Filmul lunii

Am vazut un film superb ieri la cinema... Inception - Inceputul. 2 ore jumatate de spectacol pur - nu mi-am dezlipit ochii de la ecran si nu mult mai aveam pana saream de pe scaun:))....filmul te tine intrun suspans continuu, cu nervii intinsi la maximum incat ma durea capul cand s-a terminat:))). Iar acum ca l-am inteles (pentru ca la inceput eram oarecum debusolata), acum  abia astept sa-l mai vad odata D:))
Intre timp am mai descarcat doua filme realizate de acelasi regizor, Christopher Nolan, si anume, Memento si The prestige....amandoua par interesante....so, can't wait;))


Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva. Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.
Complex eşafodaj de relaţii şi detalii, Inception (adică "inserţia" şi nu "începutul", aşa cum a preferat distribuitorul român să traducă titlul) profită de cunoştinţele unei armate de scenografi şi specialişti în efecte speciale, purtându-ne prin întreaga lume şi, când realitatea nu-i mai e de ajuns, creând altele, şi mai spectaculoase.

Obligatoriu de văzut. Inception are toate şansele să fie cel mai bun film american al anului...

 trailer

waiting for "Eat Pray Love", "Going the distance", "Harry Potter and the Deathly Hallows - Part I"...

2 comentarii: