Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

24 oct. 2009

Pentru ca eu sunt cea venerata si cea dispretuita

Eu sunt zeita frumusetii. Un zambet, si v-am omorat. Va pot avea pe toti, cati vreau, si imi place sa colectionez cat mai multi. Trofee, trofee, trofee…1, 2, 3…zeci!

Sunt nemiloasa si infometata. Va rup capetele si plec. Mii de barbati isi sucesc privirile spre mine, dar numai cei alesi au privilegiul de a ma cunoaste. Le ofer timp cat sa ma venereze…putin, sa nu-mi descopere defectele… Apoi cand lasa garda jos ii parasesc, si le sucesc mintile. Asta e placerea cea mai mare, sa vad cum se zbat, cum viseaza, cum ma implora si alerga infometati dupa mine. Nu pot si nici nu vreau sa-i hranesc...



E formata din aparente. E falsa, si goala. Ea e, regina, zeita frumusetii. Ii poate avea pe toti, fara masura si limite. O devoratoare a barbatilor, hoata de inimi. O maestra in arta seductiei. Le cunoaste secretele, autuurile, defectele. Le suceste mintile si ii lasa dezarmati. Singurul ei dusman este timpul. Devine vulnerabila cand vine vorba de trecere. Stie ca timpul ii va strege frumusetea, faima, succesul…ca o va detrona. Trebuie sa se preocupe mereu de trecerea lui, caci odata scapat secretele ii vor fi descoperite. La inceput barbatul de langa ea va fi speriat si ingrozit. Apoi, toti vor incepe sa-i descopere pacatele, si o vor arata cu degetul, o vor alunga.

Ea e femeia care ne-a vrajit. Priviti-o. E frumoasa, misterioasa, interesanta. Visul oricarui barbat. Acum incercati sa treceti dincolo de aparente, sa gasiti esenta… va-ti convins? Femeia aceasta n-are substanta… e lipsita de suflet, de sentimente, de trairi, de amintiri. Nu e nimic acolo. E goala. Niciun zambet, niciun gest. Nu clipeste cand o priviti, nu i se umezesc ochii cand o iubiti, nu va prinde de mana, nu va saruta lung si pasional. E un robot, iar gesturile ei sunt reci, seci, deprinderi formate odata cu experienta.

Sunt multe ca ea. Trebuie doar sa le recunoastem si sa ne ferim. Pentru ca eu, tu, el, noi, voi…toti avem nevoie de esenta.

6 comentarii:

  1. Astfel de femei punmana pe cei mai ok barbati si nu le mai dau drumul! O postare-lectie de viata, imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu neaparat pun mana pe cei mai buni barbati...si daca o fac e pentru o perioada scurta de timp

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare asta, e dura si directa, adresata barbatilor slabi! Totusi si un barbat puternic ar ajunge sclavul reginei de care vorbesti...pentru ca ajunge sa se indragosteasca..si acolo nu mai are scapare.
    Imi place mult descriere femeii dure! bravo!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) cam ai dreptate, dar din cum expui problema, nu pare decat o refulare personala.

    RăspundețiȘtergere
  5. e doar un subiect, pura compozitie:))...nu am astfel de frustrari....iar daca as avea vreouna nu mi-as expune-o aici:)

    RăspundețiȘtergere