Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

21 nov. 2009

stiu ca si voi va-ti intrebat, si nu o data, cum va vedeti prin ochii celorlati. mi-ar placea ca macar cateva din persoanele importante pentru mine sa reuseasca un exercitiu de sinceritate in ceea ce ma priveste. nu stiu in ce parte ar inclina balanta dar sunt sigura ca as fi si magulita si atinsa in propriul orgoliu. nu pot decat sa banuiesc, sa analizez si sa fac speculatii. probabil ca pentru tine as fi instabila si ezitanta, incapatanata si imatura. sau poate feminina si alintata, matura sau visatoare. poate si o prietena buna, o fiica buna, o tipa simpatica, prietenoasa. uneori aroganta, nepasatoare. prea intelegatoare, prea calma. enervanta, prefacuta, barfitoare. puternica. hotarata.veritabila.

2 comentarii:

  1. esti vazuta de cei din jur asa cum vrei tu sa te vada ,daca tu vezi frumoasa asa o sa te vada si cei din jur ,totul depinde de tine impuneti punctul de vedere si multumirea de sine va veni si ea

    RăspundețiȘtergere
  2. As fi incantat daca ai face parte si tu din comunitatea noastra,si ai participa la crearea celui mai mare blog scris in limba Romana.te asteptam pe pagina "Alatura-te" pentru a te inscrie prin formular..

    RăspundețiȘtergere