Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

24 apr. 2010


mai stii cum nu puteam sta separati? eram precum drogatii, iar trupurile noastre urlau dupa prezenta celuilalt. nu sufletul avea nevoie, ci carnea. caci odata ce ne regaseam foamea disparea. mai stii cum ne hraneam unul din celalat. cum ne sorbeam dintr-o privire, cum ne consumam intr-un sarut, sau ne lipeam printr-o imbratisare.
mi-ai spus ca incepem sa ne plictisim langa cineva, doar cand ajungem sa-l cunoastem in intregime. cand nu mai avem ce descoperi.
pe atunci erai dispus sa ma urmezi oriunde, si oricand. nu conta daca ne era rau sau bine, eram mereu impreuna. nu conta daca locurile in care ne aflam iti faceau sau nu placere. daca te regaseai in ele. imi spuneai ca e de ajuns sa fiu langa tine, si iti gasesti oriunde un loc. te vedeam cat esti de lacom. cum imi inghiteai toate cuvintele, toate privirile, toate reactiile.
credeai ca asta e dragostea. si poate nu te-ai inselat, caci ne-am iubit. un lant de care suntem legati.
lantul s-a rupt, si fiecare am ales. am ajuns sa ne anticipam si ultimul gest? stiu doar ca nu mai puteam sta unul langa celalalt.
stii ca eram impotriva timpului. ca il uram pentru ca trece prea repede si ne desparte. intr-adevar a trecut. odata cu el ne-am schimbat si noi. am stiut-o din acea dupa-amiaza. eram in gara, stateam pe bagaje, iar trenul nostru avea intarzaiere, 10 minute. te-am vazut cat esti de plictisit. nici macar nu ma mai priveai. nu mai eram acolo. inainte inventai fel de fel de povesti. despre gari, trenuri sau oamenii ce alergau sau asteptau plictisiti pe peroane. i-am inlocuit. stiu ca din urma noastra vor veni altii indragostiti, plictisiti, si tot asa...
inainte nu-ti ajungeam 10 minute, nu-ti ajungeam in orele calatoriei, nu-ti ajungeam cu zilele sau  in cele 2 minute ale despartirii.




















acum, altul e cel caruia ii spun, plictiseste-ma!

11 comentarii:

  1. :)))). de ce sa va plictisiti?
    monotonia ma omoara8-}.

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ca nu e.vreau sa-l am.sa-l stiu acolo,iar apoi plecat,sa-i duc dorul

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut!Ma numesc Vlad si sunt de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur.Felicitari pentru blog chiar este frumos.Incep sa il citesc cu drag.Noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol.Noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne sustii cu acest proiect de radio.Vrem sa iti luam interviu daca ne acorzi timpul tau si o sa incepem sa luam la mai multi bloggeri minunati si foarte multi sunt plin de idei,sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi.Avem in vedere sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu.Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com schimbam o vorba,o ideie etc.P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie).Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!Si suntem alaturi de tine si la bine si la rau. Iti multumesc pentru timpul acordat!Vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com.Iti uram numai bafta in ceea ce faci!Cu stima Vlad. O Zi Buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand iubesti, pur si simplu... iubesti. Egoismul, indoiala nu au ce cauta.
    Prea multe intrebari fara raspuns... nu inteleg cum te poti plictisi de persoana iubita... doar daca nu a fost dragoste...

    RăspundețiȘtergere
  5. nu intelege gresit, dragoste exista in orice raltie, intr-o masura mai mica sau mai mare. doar ca difera de la una la alta, de la varsta la varsta. ma gandeam doar ca suntem la varsta la care dragostea trece repede. oricat de mult am tine la persoana respectiva, vine un moment cand relatia se termina. e firesc. avem nevoie sa cunoastem cat mai multi oameni, cat mai multe experiente. sa alegem bine pe viitor.

    "mi-ai spus ca incepem sa ne plictisim langa cineva, doar cand ajungem sa-l cunoastem in intregime. cand nu mai avem ce descoperi." la asta m-am referit. e doar e teorie si poate e gresita, dar asta e parerea mea. cand nu mai avem nimic de descoperit incepem sa ne plictisim si intervine monotonia.
    oricum dragostea eterna nu exista. in majoritatea cazurilor, dupa o varsta se transforma in respect. si atunci cand respecti persoana de langa, incerci sa ignori monotonia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e vorba ca n-a dragoste...a fost, cu siguranta, dragoste, insa entropia si-a pus amprenta. Nimic nu dureaza pentru totdeauna, cel putin nu intr-o anumita forma...De aceea tinem minte prima dragoste de parca ar fi fost sacra, pentru ca, conceptiile despre dragoste ti se schimba. Apar noi factori, care o demitizeaza si n-o mai poti privi cu ochi de copil. Apar temerile, intrebarile...frica de dezamagire...nu mai vrei sa-ti abandonezi sufletul in nimeni. Nu vrei sa fii ranit iar. E un soi de instinct de supravietuire care te impiedica sa traiesti la intensitate maxima. Te "sterilizezi".
    Bun articol! Bafta! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu dac in dragoste ar putea sa existe plictiseala sau monotonie, dar cum nimeni nu stie ce este aceea dragoste dar toti isi dau cu parerea , am sa-mi las imaginatia sa zboare si am sa iti spun ca dragostea trece dincolo de bariera dintre fizic si metafizic acolo unde simti placerea sa simti nu sa ai dragoste, acolo unde mai bine te simti atunci cand oferi nu atunci cand ceri, de aceea eu cred ca dragostea vine de la sine ci nu in timp iar monotonia nu ar trebui sa fie o bariera.

    Iubeste si atat

    o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  8. si de fiecare data va fi un alt ea si o alta ea..aceleasi cuvinte spuse pe un alt ton, aceleasi iluzii desprinse dintr-un nou decor

    RăspundețiȘtergere
  9. o tristete foarte mare este aceea ca ne nastem, traim si murim singuri....
    intre acestea, uneori, ne amagim ca am gasit o solutie ca sa evitam aceasta fatalitate.....

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place mult ultima poza.
    Hmm s-ar putea spune ca toti avem/am avut drogul nostru,nu?Ca suntem lacomi si vrem mai mult,pana celalalt nu mai are ce sa dea.

    RăspundețiȘtergere
  11. in sfarsit cineva care ma intelege:))

    RăspundețiȘtergere