Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

3 nov. 2010

O cunostiinta de-a mea, specializata in domeniu, mi-a facut azi astrograma. Nu pot sa spun ca sunt o fana a zodiacului, desi mai sunt chestii care se potrivesc. Insa, in stele si Univers, nu pot sa nu cred. Venim din Univers, si ne intoarcem acolo. Se spune ca fiecare cuvant pe care il rostim, se duce in Univers, si se intoarce la noi materializat. Daca suntem pozitivi, rostim numai cuvinte placute si frumoase, ele se intorc la noi sub forma de rasplata; si invers. Primim ceea ce oferim. Nu i-am spus decat data si ora nasterii. Nu am vazut cu ochii mei dar, din ce povestea, sunt niste desene si calcule destul de complicate, din care au iesit urmatoarele randuri:

Madalina - Varsator - ascendent Pesti 3°55"

Este o fire visatoare, oarecum rupta de realitatea inconjuratoare... E inteligenta, iubitoare, chiar fermecatoare, cu inclinatii artistice (muzica, pictura, literatura). Poate avea idei care socheaza, dar are o inima buna si e gata sa se sacrifice pentru prietenii - putini, cei drept - pe care ii are.
Nu are o vitalitate mare, se imbolnaveste repede si ii lipseste energia de a se ridica, in orice situatie. De multe ori amana unele treburi care i se par prea grele (munca in gospodarie), asumarea unei responsabilitati etc. In general nu va fi atrasa de munca fizica... E inclinata spre meserii intelectuale sau puse in slujba oamenilor (azile, spitale, administratii, invatamant). E bine sa evite surmenajul psihic care o poate afecta: stresul ii poate declansa mai multe boli (in special de piele), dar si pe fondul unei vieti incorecte (consum de droguri, alcool etc) - boli psihice diferite.
Are un mare talent oratoric si poate vorbi frumos - poate fi un bun cadru didactic, daca ii plac copii; poate fi buna la matematica - ceea ce o face o buna contabila. Va avea putine prietenii adevarate, dar multi falsi prieteni care o pot influneta negativ. E o fire independenta, nu-i plac constrangerile si desi pare de acord cu parintii, poate ascunde anumite aspecte ale vietii ei (vrea alta profesie decat ei, dar nu-i poate contrazice pe fata).
E in general afectata de orice situatie, sau aspect negativ din familie ( dar si din afara) ex. moartea cuiva, si dureaza mult sa-si revina. Daca in familie sunt certuri poate deveni inhibata, retrasa in societate. Atractia spre religie o poate determina chiar in decursul vietii sa ia calea calugariei, dar lipsa credintei o poate arunca in anturaje in care sa fie abuzate sexual...
Harta indica o rezolvare a tuturor problemelor si incercarilor prin care trebuie sa treaca ca sa-si arda Karma (indeplinirea destinului) si purificarea spirituala, daca va avea credinta in Dumnezeu. Legatura cu fortele nevazute fiind una foarte puternica (ingerul pazitor). Legatura cu lumea spirituala ii va da putere si intelegere, pentru ca nimic nu e intamplator si totul se intampla cu un anume scop...
Desi poate fi rebela (in adolescenta) mai tarziu, maturizandu-se va da dovada de multa seriozitate. Chiar daca acum pare ca nu o intereseaza nimic, mai tarziu va fi foarte preocupata, stresata si nelinistita de toate...
Se pare ca are o relatie foarte buna cu mama cu care vorbeste orice (comunica bine!)
E bine sa nu se casatoreasca prea timpuriu (exista tendinta de autoamagire in dragoste), sa-si verifice sentimentele in dragoste cu maturitate ( deceptii, divort).
Asteptarea ii poate aduce un partener bun, si o casatorie fericita. Daca o respecta (casatoria) va duce o viata linistita si va avea o batranete usoara.
Poate beneficia de castiguri si mult noroc in viata, dar trebuie sa evite speculatiile, jocurile de noroc, imprumuturile fara acoperire etc.
Karma este bogata de casa a5a si a7a (2 planete retrograde), casa a 10a. Adica: Intr-o alta viata a folosit violenta ca arma de impunere a viontei : si-a batut copii foarte rau chiar si partenerul (sotia) sau colaboratorii...
Si-a impus autoritatea in mod abuziv si excesiv. A avut multi copii si posibil i-a determinat (cu bataia) sa-i aduca castiguri (poate chiar prin cersit) pentru ca lui nu-i prea placea munca. Ultima parte a vietii a fost intretinut de sotie si copii. Deasemeni, e posibil sa fi furat, sau sa-si fi inselat "partenerii de afaceri"
De aceea in aceasta viata e dator sa-si asume responsabilitatea unui loc de munca stabil, sa munceasca, aducand venituri in familie (chiar daca inca mai are tendinta de a parazita in familie)
Deasemeni daca in prima parte a vietii va cauta sa insele oamenii, rudele, familia, cu bani, va incerca sa obtina bani necuveniti sau nemeritati, ori avere prin casatorie, in a doua parte a vietii e posibil sa le piarda.
E posibil chiar sa aiba probleme la nasterea unui copil sau sa ajunga la batranete sa fie respinsa, chiar batuta de acesta.
E bine sa duca o viata echilibrata, sanatoasa, fara excese in credinta si modestie. Dumnezeu o va ocroti daca va crede.
Sa nu uite sa faca pomeni.
Sensibila la frig - sa se fereasca de raceli.
Zone sensibile: gleznele, circulatia periferica si sistemul nervos.

In linii mari, si luat ca intreg, m-am regasit, in mare parte, in descrierea facuta. Daca ar fi sa iau pe bucati, prima parte se potriveste perfect. Sunt visatoare, rupta de realitate (asta mi se spune des:)) ), si as sacrifica multe pentru prietenii adevarati (unul, doi). Imi lipseste viatalitatea si energia, sunt o fire mai calma, mama obisnuieste sa-mi spuna ardeleanca (desi am sange de moldoveanca!). Sunt atrasa de arta, in special de literatura, si pictura (intr-o masura mai mica), ar mai fi si fotografia... Ba mai mult, chiar imi doresc sa ajung profesoara (de romana, bineinteles). Sunt la adolescenta, si nu ma vad foarte rebela, ci din contra, putin prea matura poate. In ce priveste casatoria, mi-a distrus toate planurile. Ma vedeam maritata inainte de 24 de ani, ma vad cu doi copii, poate trei (pentru ca, chiar imi plac copii). In ceea ce priveste partea emotionala, am un talent, as putea zice, in dezamagiri si esecuri:)). Aleg exact ceea ce imi face mai mult rau, si ma arunc cu capul inainte, fara sa mai stau pe ganduri. Pe cat de repede prind aripi, tot atat de repede imi sunt taiate...
Cat despre viata anterioara, m-am ingrozit de ce am aflat :)). Nu pot concepe, ca o parte deprinsa din mine (pentru ca tot eu am fost), ar fi putut fi atat de infricosatoare. Nu as concepe niciodata violenta asupra unei alte persoane, indiferent de forma de manifestare, si cu atat mai putin, asupra propiilor copii. Mi s-a pus insa, ca am o personalitate exact opusa cele din viata anterioara, si asta tocmai, pentru a putea evolua pe scara spirituala, si pentru a-mi purifica existenta. Si totusi, barbat violent?!!
Mereu mi-a fost frica de nastere, desi imi doresc mai mult de un copil. Nu ma refer la durerea in sine, pentru ca orice femeie trece prin asta, mi-e frica de posibile accidente (vasculare, mai ales, eu avand si o fragilitate a vaselor de sange). M-a inspaimantat mereu, una din rudele mele (o matusa indepartata), care in timpul nasterii a suferit un accident vascular, si acum jumatatea dreapta a corpului ii este paralizata. Cu frigul mereu am avut probleme, indiferent de e iarna sau vara, mainile si picioarele mele sunt mereu reci:))

That's me!...

2 comentarii: