Sunt vinovată numai pentru ceea ce n-am făcut…

18 iul. 2009

Ce naiba?

Am asistat azi la un "spectacol" deloc placut. Un spectacol in care interpretii jucau din propria viata. Publicul lipsea. Sau cel putin asa credeau ei.
In rolul principal, o "mama", sa zic ca avea in jur de 32 de ani, si copilul ei.
Mama foarte "aranjata" si imbracata sumar, se opreste la corcodusul vecinului si se aprovizioneaza. Din urma o ajunge un copil, trebuia sa te uiti atent sa-ti dai seama daca e fata sau baiat, s-a dovedit a fi o fetita, 5 ani sa fi avut, desculta, murdara, si cu o rochie gaurita, pe alocuri carpita. Copila ii cere mamei o corcodusa. Si ce face distinsa doamna? Tipa la ea sa se miste mai repede, baga corcodusele intr-un buzunar, cu exceptia a 2-3 pe care le ingurgiteaza urgent. Dupa care isi ia viteza si pleaca mai departe, lasandu-si iar "odrasla" in urma, cu ochii atintiti asupra copacului mult prea inalt pentru ea. Bineinteles, copila vazandu-se ramasa singura, renunta la apetisantele fructe si alearga dupa mama ei.

Scena asta am vazut-o de la geam. Si stateam eu asa si ma gandeam, ma ce naiba? Cum poate aia sa faca ea burta mare, sa se gateasca ea, si sa-si lase copilul flamand si abandonat? Cine doamne iarta-ma a facut-o pe femeia aia mama si cu ce-a gresit copilul ala?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu